diolek Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 czytam sobie stronki patrze a tam pisze cos takiego na benchmark.pl: Mint Radeon 8500 Przyjechał dziś do nas na testy długo oczekiwany Mint Radeon 8500. Karta zapakowana w skromne, niepozorne pudełko, a w środku miła niespodzianka. Karta to oryginalny produkt ATI, z nadrukiem "ATi Technologies Inc", a do tego taktowana częstotliwością 275/275 MHz, czyli dokładnie jak pełny model 8500 pelny 8500 z minta z jakiej paki? i ta cena 579 zl netto hmm trza sie zastanowic , zakupy juz tuz tuz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Eeetam, dostali do testów sflashowaną fabrycznie wersję z BIOSem od Retail i się cieszą. Mint zrobił ich w konia i chce sobie zrobić dobrą reklamę. Na rynek pewnie wyjdą 250/250. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 jak wyzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coil Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 No co Ty... Nie próbuj się na to złapać jak ja. Swego czasu poczyniłem w Mincie ten haniebny zakup, wpłaciłem moją miesięczną krwawicę po czym czekałem ok 30 dni na dostawę. W międzyczasie parę razy upewniałem się czy to pełna wersja, laminat taki a taki jednym słowem faktycznie oryginał Ati taktowany 275/275,SUPER :!: :!: :!: Po którymś tam z kolei telefonie dowiaduję się, że karta do mnie już jedzie i jutro będzie. Na drugi dzień: Jest!!! Otwieram paczkę, wyjmuję pudełko, otwieram go i 8O ... Jakiś czarny potwór made in china na dodatek taktowany 250/250. Skandal, taka karta na giełdzie była o ok. 250 zł. tańsza, ręce opadają... Nie będę pisał, co na ten temat mówili w Mincie. Na szczęście nie było problemu z ze zwrotem gotówki. Tak ku przestrodze. Coil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...