Skocz do zawartości
diolek

mint8500= full ati

Rekomendowane odpowiedzi

czytam sobie stronki patrze a tam pisze cos takiego na benchmark.pl:

Mint Radeon 8500

Przyjechał dziś do nas na testy długo oczekiwany Mint Radeon 8500. Karta zapakowana w skromne, niepozorne pudełko, a w środku miła niespodzianka. Karta to oryginalny produkt ATI, z nadrukiem "ATi Technologies Inc", a do tego taktowana częstotliwością 275/275 MHz, czyli dokładnie jak pełny model 8500

pelny 8500 z minta z jakiej paki? i ta cena 579 zl netto

hmm trza sie zastanowic , zakupy juz tuz tuz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co Ty...

Nie próbuj się na to złapać jak ja. Swego czasu poczyniłem w Mincie ten haniebny zakup, wpłaciłem moją miesięczną krwawicę po czym czekałem ok 30 dni na dostawę. W międzyczasie parę razy upewniałem się czy to pełna wersja, laminat taki a taki jednym słowem faktycznie oryginał Ati taktowany 275/275,SUPER :!: :!: :!: Po którymś tam z kolei telefonie dowiaduję się, że karta do mnie już jedzie i jutro będzie.

Na drugi dzień:

Jest!!! Otwieram paczkę, wyjmuję pudełko, otwieram go i 8O ... Jakiś czarny potwór made in china na dodatek taktowany 250/250. Skandal, taka karta na giełdzie była o ok. 250 zł. tańsza, ręce opadają...

Nie będę pisał, co na ten temat mówili w Mincie. Na szczęście nie było problemu z ze zwrotem gotówki.

Tak ku przestrodze.

Coil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...