zaba285 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Używam do nagrywania Nero StartSmart (czyli w zasadzie nero express 6 ) i pojawił się duży problem. Problemem tym jest nagrywanie danych na koncie użytkownika w systemie WIN XP PRO. Zainstalowałem program Nero BurnRights ale on nie rozwiążał mojego problemu, bo chociaż komunikat o braku praw i kontakcie z adminem znikł, to jednak nie wszystkie opcje tego programu są dostępne na takim koncie. W dodatku jak chcę nagrać dane to mogę to jedynie zrobić jako plik obrazu w formacie .nri Co muszę zrobić, bym mógł nagrywać bez żadnych ograniczeń na koncie zwykłego użytkownika?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 moze to : PKM na *.exe uruchom jako: Administrator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba285 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 moze to : PKM na *.exe uruchom jako: Administrator znam takie rozwiązanie, tylko że ja chciałbym aby użytkownik mógł nagrywać wszystko bez mojej ingerencji, a hasła do admina też mu dać nie mogę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...