dudek564 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 witam prosze zobaczyc oto te fotki co sie stalo z moim siemensem ta pionowa kreske juz mialem wlasnie bilem sie z bratem komorka ale cos wczesniej zaczelo szfankowac myslem ze cos w oczach mam ale wlasnie sie tak zacina albo co ... mam wgrac nowy soft czy co bo ekranik nie wyglada na uszkocdzony... prosze o pomoc . Zeby wgrac nowy soft pobrac go z siemens.pl podlaczyc kabel pod kompa kome wylaczyc i wgrac nic sie nie stanie nie uszkodze teleofnu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 ...bilem sie z bratem komorka... Hmmm. Trochę dziwne. Newermind. Masz uszkodzoną zarówno matrycę (cienka pionowa kreska) jak i software. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Załamałem się, miałem kolegę co po lodzie swój telefon puszczał, albo prysznic z nim brał, no i mu do wody wpadł, czy coś takiego. Zmieniając soft masz pewność 99%, że nic się nie stanie, ale to chyba nie jest tylko wina softu. Ja szanuje swoje "informatyczne komponenty" :D i to chyba dzieki temu mam jeszcze cały telefon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Zmieniając soft masz pewność 99%, że nic się nie stanie, ale to chyba nie jest tylko wina softu. Jesli telefon jest "po przejsciach" to nie masz takiej pewnosci. Po probie zmiany softu mozesz kompletnie go usmiercic. W tym konkretnym przypadku bardziej stawialbym na zlacze LCD na plycie telefonu anizeli oprogramowanie. Proponuje go dobrze wyczyscic, a najlepiej oddac do serwisu, niech sie pomecza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 hmmm masz walnięty LCD to napewno. Spróbuj softa wgrać od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...