zbych1001 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Od jakiegoś czasu przeglądanie stron www stało się dość denerwujące, ponieważ przy każdej "akcji" na tej stronie (tj. odliczanie, najeżdżanie myszą na elementy menu, animacje) wszystkie grafiki na tej stronie migoczą ! Upierdliwe to dosyć i nie wiem jak się tego pozbyć. Przeinstalowałem już sterowniki od karty graficznej, doinstalowałem od nowa SP2. Kurcze... co jest ? Nie chce mi się robić formata z powodu takiej błahostki, ale to zaczyna być upierdliwe i mnie trochę rozprasza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 spróbuj firefox+pluginy(flashblock,adblock) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 dokładne, zmień IE na przglądarkę (Opera, FF) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych1001 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Do IE jestem już przyzwyczajony i uważam, że jest w porządku. Problem pojawił się niedawno i prawdopodobie po odinstalowaniu DirectX :P (który ostatecznie został zainstalowany) Operę miałem przez jakiś czas i jakoś do curwicy mnie doprowadzała. Nie wie ktoś jak się pozbyć tych migotek ? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 sprawdz czy to migotanie wystepuje na innej przegladarce, jesli nie bedzie, to kolejny powod zeby zmienic IE ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Złe nawyki nalezy likwidować. Konkurencja IE jest OBIEKTYWNIE BARDZIEJ FUNKCJONALNA, BEZPIECZNIEJSZA I WYDAJNIEJSZA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...