smagal jr. Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) waham sie miedzy tymi dwoma zestawami - ktory jest lepszy? Edytowane 16 Lutego 2006 przez smagal jr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 dzisiaj w MM testowalem T3030 i takie sobie... satelitki niby dobre, ale subwoofer wymiekal juz przy glosnosci 5 (max 10) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Daj max w kolumnach i w karcie dzwiękowej to Creative zacznie charczyć :mur: Kupiłem Logitecha x-530 to to samo co x-230 dałem max i nie charczą bierz Logitecha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peza Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 ja kupilem sb live 24 bit mam do wiezy podlaczone 2*60wat RMS i wymiata zadne glosniczki 2.1 w cenie 200-300zl nie maja szans.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Ja tam lubię moje x-230, mało szumią, i grają bardziej miękko niż głośniki creative. Ale jak się da maksymalną głośność na karcie dźwiękowej, to różne głośniki mogą charczeć, po prostu z przesterowania :-P ja kupilem sb live 24 bit mam do wiezy podlaczone 2*60wat RMS i wymiata zadne glosniczki 2.1 w cenie 200-300zl nie maja szans..Oczywiście, ale co to ma do pytania autora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Mam x-230 i powiem szczerze , ze kupilem je tylko po to zeby cos tam bzyczalo przy komputerze i jestem bardzo milo nimi zaskoczony . Naprawde swietne glosniki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Mam Creativt T3030 i jestem z nich bardzo zadowolony, grają ładnie i czyściutko i sub wcale sie nie dławi no chyba że dasz głośność na maxa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...