Kowalek Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Kupilem sobie laptopa z intel graphics accelerator 900. Gdy próbuje uruchomić jakąś grę to wyświetla mi, że nie można utworzyć urządzenia dcd, albo w jakijś angielskich unable to create direct 3d device. Jest tak w każdej grze. Zainstalowałem nowe stery i nic. Co mogę zrobić?? Czy ktoś ma już jakiejś doświadczenia z tą kartą?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 A w jakich grach masz takie problemy?? Zainstalowales najnowszego DirectX?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 We wszystkich grach. Próbowałem już uruchomić wszystko, a directxa instalowalem dla pewnosci chyba z 20 razy. To samo ze sterami. A to mają być te stery z intel.pl?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...