radeksz Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) jak nie mam wogole napedow podlaczonych to winda wlacza sie bardzo szybko nawet raz niebieski pasek nie przeleci ale jak sa napedy to meczy sie 6 razy pasek zanim sie winda wlaczy , drugi problem to taki ze dostalem dvd LG i nie wysuwa sie klapka wysunie sie na 2 cm i dalej nie a silniczek mieli raz mi sie otworzyla :( cos ja blokuje ale nie wiem co otworzylem ale do mechaniki nie moge sie dostac dobra wysuwa sie jak raz sie wysuna to czytal plyte ale ciezko a teraz to nie czyta wcale, tylko wyskakuje wloz dysk i du pa Edytowane 16 Lutego 2006 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kica1983 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 jak nie mam wogole napedow podlaczonych to winda wlacza sie bardzo szybko nawet raz niebieski pasek nie przeleci ale jak sa napedy to meczy sie 6 razy pasek zanim sie winda wlaczy ,Może masz coś nie tak ze zworkami :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 przy jednym napedzie tez tak jest a jak niema wcale to jest wszystko ok z wlaczaniem kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kica1983 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Mówie z doświadczenia - mój braciszek miał u siebie podobny kiedyś problem, winda mu strasznie muliła podczas startu. Okazało sie że miał zworke w cd ustawioną na slave (miał jeden napęd). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...