Skocz do zawartości
Gość

uszkodzony GF3 :((

Rekomendowane odpowiedzi

chyba uszkodzilem karte -ostatnio wymienialem na niej radiator - wywalilem badziewnego Winfastowwego coolera i wstawilem jakis radiator od procesora (bodajze do 800 Mhz) , wszystko ladnie az tu nagle ni skad ni z owad zwis XP'ka , totalny , i po chwili reset............sprawdzilem mocowanie radiatora i pomyslalem ze sie grzeje lecz wszystko w porzadku , karta przechodzi test 3dmarka 2001SE bez problemu , zwisa dostaje po jakis 30 min (zaraz bede mial pewnie) , pozatym jakies 1/2 roku temu zrobilem moda na karcie , ktory poprawia jakosc ekranu (wywalenie filtrow i zmostkowanie) ,lecz nie sadze zeby to bylo powodem uszkodzenia , czy nadmierne grzanie sie karty daje zwisa ??? bo XP po restarcie pisze mi ze wyst. blad w urzadzeniu "GF3 ti 200".........

aha BTW: mam ECS'a plyte (bueheheeh K7VTA3v1) i antka 1600+@1600+:)

co robic???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze poprostu pod wpływem ciepła i ciezaru coolera karta jakos dziwnei sie wygina albo ze slotu agp wyskakuje ..no albo zle zamontowałes i sie grzeje ..a to daje zwisa ..:P

Hehe watpie w to :D. Fajna karta, co 30minut sama wyskakuje :D, moze jej nie p[asuje towarzystwo? Moze karta sieciowa opowiada nudne joksy :D, albo denerwuje ja glo wiatraka na cpu :D. Heh moze to jendak wina tego moda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...