hardwin Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 witam zakupilem ostatnio Samsunga 1000p dostalem bez okablowania wiec narazie uzywam zwyklego cienkiego kabla dsub [takie obie wtyczki meskie] mam dylemat, bo tak naprawde mam do wyboru dwa rodzaje kabli: 1. EKRANOWANY FOLIĄ Z ZALEWANYMI OBUDOWAMI I PIĘCIOMA KOŃCÓWKAMI TYPU BNC 2. kabel z dwoma filtrami ferrytowymi do monitora - VGA. DSUB/ DSUB moj monitor posiada wyjscia BNC, wyglada to tak jak na tej aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86846785 tak naprawde nie wiem zabardzo z czym to sie je, domyslam sie ze BNC pozwala na dobra kalibracje monitora niech ktos kto mial z obydwoma typami kabli sie wypowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Witam. Kabelki D-SUB o średnicy poniżej 10mm to jakaś pomyłka, dobry kabel powinien mieć też na obu końcach filtry RFI. Jakość sygnału przesyłana przez kabel RGB+sync (BNC) jest lepsza i zauważalna (oczywiście musi być dobrej jakości kabelek). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Witam. Kabelki D-SUB o średnicy poniżej 10mm to jakaś pomyłka, dobry kabel powinien mieć też na obu końcach filtry RFI. Jakość sygnału przesyłana przez kabel RGB+sync (BNC) jest lepsza i zauważalna (oczywiście musi być dobrej jakości kabelek). :) super o cos takiego mi chodzilo http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84998233 to bedzie chyba idealne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Full wypasik można spoko brać. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...