Gość Mac4 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Nie wiedziałem co wpisać w szukajke, bo to strasznie noobowy problem :DDDD Chciałem posprawdzać, działanie wiatraków, bez podłaczania ich do kompa... bo akurat aktualnie stacjanonara nie mam. Nie znam się za bardzo na kabelkach etc. więc miło by było jakby ktoś mógł mi zdradzić te tajemnicę lub dać namiar na odpowiedni temat [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Boshe ;) Bierzesz 9V baterie, podlaczasz zolty i czarny kabelek i bedzie sie raczej krecic :) To jak chcesz sprawdzic czy w ogole dzialaja. A jesli chcesz zobaczyc czy chodza glosno na 12V czyli standardowo to polecam ksiazke do fizyki z czasow dawnej podstawowki czyli teraz pewnie fizyki i chwile edukacji. Wyczytasz tam sobie jak uzyskac 12V ;) Bo rozumiem, ze zasilacza zadnego dajacego tyle na wyjsciu nie masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Właśnie nie mam, a chodzi mi o ich "cichą" pracę :) Niestety, książki do Fizyki nie mam [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Właśnie nie mam, a chodzi mi o ich "cichą" pracę :) Niestety, książki do Fizyki nie mam [; a co masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Wpadłem na lepszy plan [; Podłączyłem do prostowinka od CB Radia, a on ma 12V. Kain dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...