RobertKzn Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 zostawilem kompa na calą noc i dziala do teraz...bo wykonuje dosyc czasochlonną operacje związana z odzyskiwaniem danych...no i teraz monitor sie wygasił (swieci sie pomaranczowa dioda) i za holere go nie moge uruchomic..wylączam z pradu, ruszam myszką klawiaturą i nic..pomocy..nie chce resetowac bo szlag mi trafi kilkanascie godzin pracy dodam ze pisze teraz z laptopa..moze do niego da sie podlączyc monitor..da to cos...bo ja juz nie wiem....czekam na odp i na razie nic nie robie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Witam. Wyciącnij wtyczkę sygnałową z grafy załącz monita i zobacz czy zaskoczy (powinien na chwilę) a może kompik się zawiesił Do lapciaka możesz spokojnie podłaczyć i zobaczyć czy odpali. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...