dexters Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Czy jest osoba na tym forum która pomogła by mi zainstalować forum Invision Board ( http://www.invisionboard.com/ ) na serverze Lycosa. Chodzi mi konkretnie o to co mam wpisać w każdej z rubryk podczes instalacji :) Wielkie pifkoo dla tego kto mi pomoże ;) :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexters Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Ponawiam prośbe :twisted: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 A nie lepiej phpBB?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexters Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Adres mojej stronki = www.site.sk8.pl ( zresztą wszystkich zapraszam ... stronka o skateboardingu :) ) Mam na niej już zainstalowane forum PHPBB ale jakoś Invision Board mi się bardziej podoba ..... nie wiem nawet dlaczego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexters Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Czy naprawde nikt nie potrafi tego zrobić :evil: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...