Gość wwojtek26 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Taki oto komunikat na niebieskim tle pojawił mi się zaraz po zainstalowaniu systemu. Co to może oznaczać? Dodam jeszcze że przy następnej próbie instalacji, zdiąłem z dysku wszystkie partycje, założylem je na nowo, a system powiedział mniej więcej tak: Nie można sformatować partycji, dysk może być uszkodzony albo jeśli to scsi to kabel może być źle podpięty do terminatora. Dysk na którym instalowałem system to sata. Smierć dysku jest bliska? Zbieg okoliczności? Co to może być? No i przedewszystkim co spowodowało komunikat jak w temacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Taki oto komunikat na niebieskim tle pojawił mi się zaraz po zainstalowaniu systemu. Co to może oznaczać? Dodam jeszcze że przy następnej próbie instalacji, zdiąłem z dysku wszystkie partycje, założylem je na nowo, a system powiedział mniej więcej tak: Nie można sformatować partycji, dysk może być uszkodzony albo jeśli to scsi to kabel może być źle podpięty do terminatora. Dysk na którym instalowałem system to sata. Smierć dysku jest bliska? Zbieg okoliczności? Co to może być? No i przedewszystkim co spowodowało komunikat jak w temacie? podaj raport SMART, najlepiej z programu Everest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwojtek26 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Niestety za późno. Dysk poszedł na gwarancję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...