Skocz do zawartości
Gość wwojtek26

Stop: C0000 Unknown Hard Error/systemroot/system32

Rekomendowane odpowiedzi

Gość wwojtek26

Taki oto komunikat na niebieskim tle pojawił mi się zaraz po zainstalowaniu systemu.

Co to może oznaczać?

Dodam jeszcze że przy następnej próbie instalacji, zdiąłem z dysku wszystkie partycje, założylem je na nowo, a system powiedział mniej więcej tak:

Nie można sformatować partycji, dysk może być uszkodzony albo jeśli to scsi to kabel może być źle podpięty do terminatora.

Dysk na którym instalowałem system to sata.

Smierć dysku jest bliska?

Zbieg okoliczności?

Co to może być?

No i przedewszystkim co spowodowało komunikat jak w temacie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki oto komunikat na niebieskim tle pojawił mi się zaraz po zainstalowaniu systemu.

Co to może oznaczać?

Dodam jeszcze że przy następnej próbie instalacji, zdiąłem z dysku wszystkie partycje, założylem je na nowo, a system powiedział mniej więcej tak:

Nie można sformatować partycji, dysk może być uszkodzony albo jeśli to scsi to kabel może być źle podpięty do terminatora.

Dysk na którym instalowałem system to sata.

Smierć dysku jest bliska?

Zbieg okoliczności?

Co to może być?

No i przedewszystkim co spowodowało komunikat jak w temacie?

podaj raport SMART, najlepiej z programu Everest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi