mateo1977 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 no wlasnie dalem ciala i uzylem jakiegos w pisu do rejestru i teraz mam pytanie czy da sie to jakos cofnac czy juz nie ??system mam xp.z gory wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Nie wiem jak wyglada rejestr w XP. Ale ja na moim Win 98 to po prostu przywocilbym kopie rejestru przed dodaniem tego wpisu i po problemie. Na win 98 trzeba w lini komend (pod czystym DOS-em) wpisac scanreg i tam powinna byc mozliwsc przywrocenia kopii. Ale o ile dobrze wiem to z dosem pod XP mozebyc problem. Jednak o ile sie nie myle to w XP jest funkcja przywracania systemu - skorzystaj z niej !!! Mam nadzieje ze moja odpowiedz jest w miare czytelna. Sorry jesli nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Jak wiesz jak ten wpis sie nazywa to usun z rejestru wszystkie informacje o nim ale najpierw zrob kopie - nawszelki wypadek. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 dzieki. ale wiecie co juz mielem dosc;) i walnolem nowa instalke bo bardzo trudno wychaczyc wszystkie bobry . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...