Gregu Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 jak w temacie szukalem, ale nic nie znalazłem spotkał sie ktos z tym? odpala mi sie sporadycznie, zwłaszcza jak oczyszcze kosz, nagle odpala mi sie command line i widze migniecie i to g. pojawia mi sie w tempie rozmiar ma zerowy, jest ukryte cholera wie co robi, nie zauważyłem aktywności w sensie wysyłania czy sciagania czegos z netu, firewall raczej by mi doniósł o tym z rzeczy jakie uzywam w tym czasie - outpost firewall, teamspeak rc2 w traju deamontools 4.00he, no i firefoks(znaczy akurat tera, niekoniecznie musi byc odpalony, nawet jak nic nie chodzi i jest czysty pulpit, to cos sie odpala) jakies sugestie? problem jest na razie tylko irytujący, ale chciałbym znac przyczyne, no i pozbyc sie, bo wkurza mnie jak cos mi sie odpala bez mojej wiedzy i zgody sys - WXP pro z SP1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambusfly Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 zobacz tu klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...