m_l_o Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Dostałem wczoraj kartę PCI jak w temacie z tunerem "PAL-1" i mam z nią problemy dlatego zwracam się po pomoc do szanownego forum. Wiekszosc programow tv, ktore znajdzie dołaczony program WinTV2000 ma ladny obraz ale zamiast dzwieku jest "szum", gdy probuje dostroic program manualnie dzwiek sie odnajduje i daje sie dostroic, ale rownoczesnie obraz zanika. Zastepuja go "goniace sie kropeczki" ;). Jesli byloby tak ze wszystkimi kanalami - podejrzewalbym sprzet, ale jest kilka ktore, maja i obraz i dzwiek. Sa to viva,vhr,mcm,mezzo,mtv'base,4funTV. kilka programow ma dzwiek ale mocno znieksztalcony przez roznorakie szumy:tvn`meteo,tvp`polonia,tvn`style. próbowałem już przeinstalowywać sterowniki, uzywac innego programu do odtwarzania (dscaler-wywala błąd krytyczny przy skanowaniu i sie zawiesza) nic to nie dalo. Nie wiem czy podalem wszystkie potrzebne szczegoly, wiec jesli czegos brakuje to prosze, pytajcie! Z gory dzieki za (kazda) pomoc pozdrawiam goraco, Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...