berdos Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Witam, mam spory problem. W programie everest pokazuje, że mam wyłączone agp co może zmiejszyć wydajność. Chcąc włączyć instalowałem sterowniki od agp. I w tym jest problem. Z zainstalowanymi sterownikami i włączonym agp KAŻDA gra wiesza się przy odpalaniu. Co jest tego powodem ?;/ Reszta sprzetu : ASUS P4V8X-X Celeron 2.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Każda gra czy tylko gry z 3D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berdos Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 sry, nie sprecyzowałem tematu. W sensie każda gra miałem na myśli 3D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berdos Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 pomoże mi ktoś ?:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarabeusz2000 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam.Potrzebuje pomocy.nie wiem czy to wina karty graficznej,ale objawy sa takie...właczam kompa,jest ekran z parametrami,wyswietla sie komunikat WINDOWS XP Zapraszamy.... iw tym momencie wylacza sie monitor w stsn czuwania.Tak jast za kazdym razem.Nie wiem co robic.Czy ktos mogłby mi pomóc.Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Skarabeusz2000 a wczesnij było normalnie? a jak tak monitor przechodzi w tryb czuwania komp dalej chodzi? a na innej karcie wszystko działa? a moze sie karta przegrala/przypaliła? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acp___ Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 z agp to chyba tylko w biosie można namieszać, ja bym tam szukał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarabeusz2000 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) [Witam ponownie...Tak,wczesniej było normalnie, monitor przechodzi w stan czuwania, komp działa dalej. :mur: Nawet teraz pisze to wszystko na telewizorze przez drugie wyjscie na karcie {połaczenie z telewizorem,S-Video}.i jeszcze jedno nie wiem czy to ma cos wspólnego,ale jak poruszam kablem od monitora to traci kolor{jest przewaga czerownego}.W Biosie nic nie grzebałem.Pozdrawiam. Edytowane 24 Lutego 2006 przez Skarabeusz2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...