blank2424 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 jak w temacie. PILNIE potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 moze cos wiecej na ten temata jaki czujnik itd? na ds'ach czy na termisotrach ? jak cos to moge wykonac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 myślałem, że wyraziłeś się szczegółowo;) do płyty głównej na złączy 2pin ale tak napisałem w temacie więc może zdjęcie http://allegro.pl/item87389627_czujnik_tem..._plyty_gl_.html o coś takiego mi chodzi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 daruj sobie ;] ciezko powiedziec jaka to ma dokladnosc pomiaru +/-5* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 mi to jest obojętne byle by był, nie chce rozwodzi się nad problemem bo t obyło w innym poście poprostu szukam takiego czekam na oferty:) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...