borek199 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) witam!!! musze sprawdzic procka. moze ktos wie ile kosztuje taka usluga w serwisie?? z gory dzieki Edytowane 18 Lutego 2006 przez borek199 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 ale co chcesz sprawdzić ? czy się wogóle uruchamia czy jest sprawny czy co ? np. u mnie w mieście w jendym z serwisów wołają sobie 50 zł za testowanie sprzętu. wogóle ceny mają śmieszne, np. uptade biosu też 50 zł :lol: jakiego to procka chcesz sprawdzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek199 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 ale co chcesz sprawdzić ? czy się wogóle uruchamia czy jest sprawny czy co ? np. u mnie w mieście w jendym z serwisów wołają sobie 50 zł za testowanie sprzętu. wogóle ceny mają śmieszne, np. uptade biosu też 50 zł :lol: jakiego to procka chcesz sprawdzić ? chce sprawdzic athlonaxp 2400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 no to sprawdź u siebie, chyba że nie masz intela, to idź to jakiegoś kupla który ma płytke pod socket A, serwis to chyba ostatecznośc, bo po co wywalać kase w błoto. a jak chcesz przestestować jego stabilnośc to programami np. super pi, stress prime 2004, prime 95, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sienias Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 no to sprawdź u siebie, chyba że nie masz intela, to idź to jakiegoś kupla który ma płytke pod socket A, serwis to chyba ostatecznośc, bo po co wywalać kase w błoto. a jak chcesz przestestować jego stabilnośc to programami np. super pi, stress prime 2004, prime 95,Ja bym nie próbował wkładać niepewnego procesora do płyty, tylko po to, żeby go sprawdzić. Szkoda płyty... wiem coś o tym i wiem że w efekcie możesz mieć niesprawny procesor i niesprawną płytę. No chyba, że zaniesiesz sprawdzić do kumpla... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...