kbzium Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 co sądzicie o tym? http://www.hasw.net/8rdavcore/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 coś mi sie wydaje że to zbyt ryzykowne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 ja bym nie ryzykował, czy restart i wizyta w BIOS jest tak straszna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) To jest do płyt na nForce 2. Na NF7 tego używałem i wsio spoko było. Edytowane 19 Lutego 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 pewnie że chciałbym zmienić w biosie... tyle że nie mam takiej opcji :angry: a i tak pewnie ten progos nie obsługuje mojej płyty, a nawet jakby, to bym mu nie ufał :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) Jeśli to działa, jestem skłonny użyć tego niech ktos przedemną użyje to także tak zrobie EDIT: do mojego mobo nie pasuje :P Edytowane 21 Lutego 2006 przez -=drake=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 pewnie że chciałbym zmienić w biosie... tyle że nie mam takiej opcji :angry: a i tak pewnie ten progos nie obsługuje mojej płyty, a nawet jakby, to bym mu nie ufał :rolleyes: jak nie ma opcji w BIOS to żaden program co nie pomorze, prawdopodobnie płyta nie jest odpowiednio wyposażona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi2222 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) jak nie ma opcji w BIOS to żaden program co nie pomorze, prawdopodobnie płyta nie jest odpowiednio wyposażonaNiekoniecznie,często takie programy dodają dodatkowe opcje ja używam ostatnio programiku cpucool i mogę ustawić proca na 1000mhz w biosie nie mam takiej mozliwości najmniej 1500.Tyle że ten program chyba tylko do amdeków Edytowane 21 Lutego 2006 przez Arczi2222 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 cpucool? A masz pełną wersję? Jak tak, to przyślij na zezal.at.o2.pl pleeaaasssee nigdzie nie mozna dostac. Nawet kupic ciężko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...