nforce Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Mam 2 latka Nec-a Multisynca 17', od jakiegoś czasu zauważam że czasami trzęsie sie obraz (tak jakby drżał) jak go rozmagnesuje( w menu jest taka opcja) to czasem mu przechodzi a czasem samemu z siebie przechodzi. Obok sa małe głośniczki w odleglosci 3-4.5 cm od niego tak to zero urządzeń w sasiedztwie które cokolwiek mogłyby emitowac( no pół metra dalej jest kaloryfer) dlaczego tak jest i czy można temu zaradzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Ja co prawda mam duuzzo starszy monitor niz ty ale mialem podobnie az wreszcie przy zmianie rozdzielczosci padl . Okazalo sie ze zaslilacz. Wymienilem a ten odnowa i od czasu so czasu ekran podskoczy. Od pewnego czasu juz tego nie mam samo zniknelo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...