marcin_groen Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 W podgladzie zdazrzen pojawia mi sie kominukat : Typ - ostrzezenie, zdarzenie - 51 Tresc - Podczas operacji stronicowania wykryto błąd urządzenia \Device\Harddisk2\D. Co to moze byc jakis problem sprzetowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 W podgladzie zdazrzen pojawia mi sie kominukat : Typ - ostrzezenie, zdarzenie - 51 Tresc - Podczas operacji stronicowania wykryto błąd urządzenia \Device\Harddisk2\D. Co to moze byc jakis problem sprzetowy ? tak to może być problem sprzętowy, na początek sprawdź czy nie ma złych sektorów: chkdsk /R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_groen Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 z dyskami wszystko w porzadku, a dzis jak mocno obciazylem dyski i sporo przegrywalem poojawil sie komunikat o bledzie - wyjatek 11 ale tym razem na samsungu ktory jest podlaczony do osobnego kontrolera :) juz sam nie wiem co to moze byc , jakis konflikt sterownikow , nigdy tak sie nie dzialo dopiero po instalacji windowsa 2 dni temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 pobierz program Prime95 i zrób domyślny test przez dwie trzy godziny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...