Pinngwin Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam mam pytanie jak puszczac muzyke w winampie w sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Witam mam pytanie jak puszczac muzyke w winampie w sieci?pobierasz ze strony plik o rozszerzeniu .pls otwierasz ten plik, Winamp kierując się informacjami zawartymi w w/w pliku lokalizuje serwer itd... i zaczyna odtwarzać PS. następnym razem zwróć więcej uwagi na w jakim dziale umieszczasz swój temat Edytowane 19 Lutego 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Wydaje mi sie, ze kolega pytal, jak puszczac muze, a nie, jak sluchac. Pogoogluj z haslem SHOUTCAST, mysle, ze wszystko bedzie jasne B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) no to musisz się udać na stronę Nullsoft i pobrać DNAS, mieć adres dostępny publicznie stały lub zmienny ale wtedy musisz skorzysta się z serwera No-IP.com lub iDNS.pl do uzyskania stałej lokalizacji i możesz nadawać potrzebujesz jeszcze umieścicie na jakiej stronie ten plik .pls żeby można było zlokalizować strumień Edytowane 19 Lutego 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 www.shoutcast.com Sciagnij plugin do nadawania i program server by sie mogli inni podlaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...