sub1k Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam, mam pytanie. W najbliższej przyszłości zamierzam zakupić nową kartę Galaxy GF 6600GT. Do wyboru mam 2 modele i niewiem który wybrać. Chodzi mianowicie typ z standardowym chłodzeniem, lub z ZALMAN'em. Różnica cenowa wynosi ok. 50zł czytając niektóre fora mam mieszane myśli. Niektórzy mówią że sie nieopłaca, inni że niewyobrażają sobie tej karty bez ZALMAN'a. Jeśli chodzi o O/C to niezamierzam jej podkręcać, będzie chodzić na standardowych ustawieniach :) Dodam że karta na złącze AGP. Doradźcie czy opłaca sie kupować wersje z ZALMAN'em czy nie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam, mam pytanie. W najbliższej przyszłości zamierzam zakupić nową kartę Galaxy GF 6600GT. Do wyboru mam 2 modele i niewiem który wybrać. Chodzi mianowicie typ z standardowym chłodzeniem, lub z ZALMAN'em. Różnica cenowa wynosi ok. 50zł czytając niektóre fora mam mieszane myśli. Niektórzy mówią że sie nieopłaca, inni że niewyobrażają sobie tej karty bez ZALMAN'a. Jeśli chodzi o O/C to niezamierzam jej podkręcać, będzie chodzić na standardowych ustawieniach :) Dodam że karta na złącze AGP. Doradźcie czy opłaca sie kupować wersje z ZALMAN'em czy nie. Pozdrawiam. jeśli nie będziesz jej podkręcał to kup model standardowy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 ale zalman jest cichszy :) sub1k a topicu a 6600GT nie ma czy jak ze nowy zakładasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sub1k Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 ale zalman jest cichszy :) sub1k a topicu a 6600GT nie ma czy jak ze nowy zakładasz? nieszukałem wybaczcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...