CthulpiSS Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Ave ! moje tracenie czasu przy kompie :wink: dało wynik w postaci takiego linka : http://www.metku.net/index.html?sect=view&...tromo/index_eng czyli opisu ... hmmm ... czegoś na kształt ... klawiatury ? + rolka + krzyżak pod kciuk firmy Belkin .... zresztą zobaczcie sami nie jestem fanatykiem CS-a, ale to jest po prostu zaj... fajne. Czy kroś wie gdzie to można kupić w naszym kraju (Polska :lol: ) ( cena w Europie to ok. 40E ) a może Wy znacie coś podobnego, tylko innej produkcji ? firmy która ma przedstawiciela w Polsce ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Cos pisali o tym w ostatnim Enterze. Ale nie wiem czy o cenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Dooooooobre, to mi sie podoba :D Ja chce to miec !! (I`m CS player). Tylko ta mysz jest ostro bieeedna... ale to pod lape dobre, chociarz juz to widzialem, chyba w jakims filmie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...