bzykofm Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich uczestnuków forum. Jest to mój pierwszy post i jeśli robię coś nie tak to nie miejcie litości :-) Oczywiście najpierw przejrzałem całe forum n/t asusa a7n8,szukałem w googlach ale problem jest ponad moje siły :mur: : Instalator systemu nie widzi dysku, ale tylko instalator, dysk z formatowałem i podzieliłem na partycje przez narzędzia administracyjne, obecnie system mam na starej 80ce. Bios 1013. Proszę o pomoc i z góry dzięki. Pozdrawiam!! Edytowane 19 Lutego 2006 przez bzykofm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Do dysku sata zainstaluj najpierw sterownik z płyty/dyskietki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykofm Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Oczywiście,że zaistalawałem sterownki z płyty instalacyjnej MB (sata raid) Poza tym,że nie nie mogę zainstalować windowsa dysk działa poprawnie. everest wykrywa go jako: WD 30 00JD -22KLBO SCSI Disk Service kilka dni później: :-P Drętwiak ze mnie :oops: , załapełem o co chodziło dzieki!! :-) Edytowane 28 Lutego 2006 przez bzykofm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...