Slayer Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Oto jest pytanie. Jakie zasilacze są w Tracer? Dzisiaj zmieniam budę i zasiłkę- doradźcie coś. Szerokość do 195 mm i cena do 150 zł. www.simmtech.pl -tam będę kupywał http://www.tracer.com.pl/ -tutaj obudowy Tracer( wszelkie dane) http://www.emiter.com.pl/ -tutaj Codegen ( Super Power) Pomóżcie, bo nie mogę się zdecydować :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 TRACER TRO-703 EXODUS za 118 zł Tylko taki model wchodzi w grę jeżeli chodzi o Tracera- reszta jest za szeroka :/ CO o niej myslicie?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zobacz moj topic o obudowie codegen - http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=17957 I jak trzyma napiecia w niej zasilacz 400W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Sorrki za podpinke ale potrzebuje na gwalt w miare dobra obudowe do 250 zł. jakich sie wystrzegac a na jakie zwrocic szczegolna uwage ? dobrze by miała dobrą zasiłke kosztem wykonania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 ????? Po paru minutach pracy?! Jakieś ekstremalne przypadki. No dobra Kareas- birę kasę i kupuję taką jak ty za 143 zł :) Zobaczymy- moze ten 300W nie jest taki szajs ;) A moze walić to i zabulić 176 zł za Mode Com?! Grrr.....za godzinkę wypad do sklepu będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Co z tym Tracerem robić?! Brać tego Tracera czy Codegena?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Slayer, wyrzeżbiłeś 1119 postów ... naprawde nie widziałeś ostrzeżen / narzekań na zasiłki Codegena 300 W ? Modecom IMHO zdecydowanie lepsiejszy ! i drobna uwaga - nie chcesz (ja tyz nie) wydawac zylionów na zasiłke ? to przynajmniej zakup cos co ma NAPISANE 400 W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Nie no wiem- ale nikt na serio z otoczenia nie miał problemów z tymi zasilaczami- a w serwisie twierdzą, że z nimi nie ma problemów . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Slayer, ja mam codegena i mówie Ci nie bierz tego szajsu bo o stałych napięciach to nie mam mowy ( chyba że trafisz na dobry egzemplarz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 A ja kiedyś zauważyłem coś ciekawego. Nie wiem czy to wina płyty czy zasiłki (Codegen), ale patrzę w BIOS'ie, a tam na moich oczach napięcie na procu skacze - raz 1,8 raz 1,9 8O. Jak dam inne napięcia też tak skacze... ehh ten Codegen :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 To co- brać Modecom Fine II za 176 zł?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Slayer, wyrzeżbiłeś 1119 postów ... naprawde nie widziałeś ostrzeżen / narzekań na zasiłki Codegena 300 W ? Modecom IMHO zdecydowanie lepsiejszy ! i drobna uwaga - nie chcesz (ja tyz nie) wydawac zylionów na zasiłke ? to przynajmniej zakup cos co ma NAPISANE 400 W No kurde...a zkad ja mam na to mieć kasę?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Slayer, przeczytales co napisalem ??? 400W to nie 300W prawda ??? Ludzie smuca o 300W. To tak jakbys porownywal fiata 126p z fiatem punto II. Przeciez i to i to fiat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Nie mam możliwości dostania 400W grrr.....tylko 300W. To może wziąć tego Tracera i ch...?;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Jest 400W zasilaczy od cholery do 150 pln. Mozesz sobie kupic osobno zasilke, a bude do tego dobrac juz wg. Twojego gustu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Ja ostanio kupowałe ze 3 tracery - i krótkiej obserwacji w biosie (ok 1 min) widziałem że w miarę trzymają napięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 w Tracerach o ile mi wiadomo sa zasilacze L&C - a tego gowna to ja nawet do reki balbym sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> (mam na serwisie 15 takich spalonych zasilaczy, po 1,5 -2 latach pracy... codegen az jeden... z czego 5 L&C puscily z dymem caly komp - lacznie z flopemi klawiatura). Moze te nowe zasilki juz sa lepsze, ale mi i tak pozostanie aswersja do firmy L&C : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...