deuz Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 wczoraj bodajze pisalem topica o pamieciach, i juz go nie ma nie wiem dlaczego a ja jeszcze nie skanczylem i jestem zmszony pisac nowy topic-interesuje mnie tylko jedna rzecz czy te memki sa okej?:: http://allegro.pl/item85643365_kvr_512_400...al_channel.html kupilem jedna kosc ,puzniej kupie druga dzieki jak zwykle wszystkim i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 deuz napisał(a): wczoraj bodajze pisalem topica o pamieciach, i juz go nie ma nie wiem dlaczego a ja jeszcze nie skanczylem i jestem zmszony pisac nowy topic-interesuje mnie tylko jedna rzecz czy te memki sa okej?:: http://allegro.pl/item85643365_kvr_512_400...al_channel.html kupilem jedna kosc ,puzniej kupie druga dzieki jak zwykle wszystkim i pozdrawiam nic nadzwyczajnego memki na moselach więc max to około 220-230mhz a czasami i gorzej mosele lubią pracować w dualu na 2t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deuz Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 dszywala napisał(a): nic nadzwyczajnego memki na moselach więc max to około 220-230mhz a czasami i gorzej mosele lubią pracować w dualu na 2t a po czym to poznac??Po oznaczeniu KVR?? Coś mi sie zdaje ze nie zrobilem dobrego zakupu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 @dszywala A jak z koscmi Mtec'a jak sie mniej wiecej kreca???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 torque8 napisał(a): @dszywala A jak z koscmi Mtec'a jak sie mniej wiecej kreca????zależy na jakich kościach są te mtecki zazwyczaj są to powerchipy ale widziałem nawet kości elixira :blink: są też na winbondach a to już każdy wie zazwyczaj 220-230mhz to max, nie lubią wyższych napięć więc nie ma czym poszaleć można by to sprecyzować Loteria a najcenniejsza nagroda to miś :lol2: już lepiej kupić nowe adaty value są po chyba 155zł za 512 a kręcą się do 240-250mhz CL 2,5 jak nie to coś z samsungów tccc/uccc lub nowych infineonów można też brać microny 5B-g często są w kingstonach value, na tym można już coś osiągnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deuz Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 to to za******ście , szukalem tych adata ale ni ebylo nigdzie na allegro, ale jestem zły no?? czyli wyjdzie na to ze na moim sempie venice(3000+-1800Mhz) na mnozniku x9 max co osiagne to okolo 2Ghz :(,ale lipaaaaaaaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 deuz napisał(a): to to za******ście , szukalem tych adata ale ni ebylo nigdzie na allegro, ale jestem zły no?? czyli wyjdzie na to ze na moim sempie venice(3000+-1800Mhz) na mnozniku x9 max co osiagne to okolo 2Ghz :(,ale lipaaaaaaaaaa przeczytaj topic o podstawach podkręcania. istnieje jeszcze takie coś jak dzielniki pamięci proc HTT 270 mnoznik 9 dzielnik 166 i na ramie masz 220mhz proc 280 reszta j.w. i ram masz na 229 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deuz Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 dszywala napisał(a): przeczytaj topic o podstawach podkręcania. istnieje jeszcze takie coś jak dzielniki pamięci proc HTT 270 mnoznik 9 dzielnik 166 i na ramie masz 220mhz proc 280 reszta j.w. i ram masz na 229 Tzn. tak ja jeszcze nie kupilem tgo sprzętu, mam na mysli Semprona 3000+, ale wiem ze te sempy maja 1800Mhz na mnożniku x9. A ponieważ przesiadam sie ze starego kompa jak w podpisie to jeszcze nie bawilem sie podkrecaniem nowszych proców. Na moim abicie wystarczy pojechac z fsb na max, mnożnik w dół napiecie o 0.1V wyżej i jazda. Ale te czas sie już chyba skończyły :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...