go2boss Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Witam wszystkich. Mam wielki problem i potrzebuje fachowej pomocy, wszystkie mądre głowy ktore znam juz wymiekly. Mialem problemy z karta graf. Gforce 5200 fx ( tzn nie moglem zainstalowac sterownikow, probowalem juz wszystkich mozliwych sposobow i w akcie desperacji wybralem w ustawieniach karty opcje: uzycie urzadzenia: NIE UZYWAJ TEGO URZADZENIA WYLACZ. i tu zaczal sie horror! komp sie odpala, ale win xp pokazuje czarny ekran, jest tak: odpala sie do momentu wyswietlenia pulpitu wybierania administratora, potem ciemnosc. probowalem wszystkich opcji z F8 i nic, gdy chce go odpalic normaline to skanuje dysk i po zakonczeniu daje info ponowne uruchomianie systemu i nic sie nie dzieje. probowalem juz wlozyc nowa karte na pci i na niej go odpalic ale jest dokladnie to samo. Prosze o pomoc, ten komp mam w robocie, i jak mnie boss przyzera ze nabajzlowalem to bede mial wielkie problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Prowales w trybie awaryjnym..?? Jesli tam tez nie pojdzie to reinstalka, ale poczkaj na posty moze ktos ma inny pomysl... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
go2boss Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 pierwsze co zrobilem ale w trybie awaryjnym, jest ok odpala sie do momentu kiedy ma juz sie pojawic okno pulpitu i nic ekran ciemny i kursorek jak do wprowadzania komend dosowych ale nic nie mozna pisaac i wyglada to tak: ciemny ekran i kursorek na gorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumia24 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Witam no i w trybie awaryjnym staruje czy nie bo jesli nie to cienko bo pomoze tylko reinstalacja systemu :mur: pozdro Edytowane 20 Lutego 2006 przez mumia24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...