Skocz do zawartości
go2boss

Pomocy ! Problem Z Uruchomieniem Kompa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Mam wielki problem i potrzebuje fachowej pomocy, wszystkie mądre głowy ktore znam juz wymiekly.

Mialem problemy z karta graf. Gforce 5200 fx ( tzn nie moglem zainstalowac sterownikow, probowalem juz wszystkich mozliwych sposobow i w akcie desperacji wybralem w ustawieniach karty opcje: uzycie urzadzenia: NIE UZYWAJ TEGO URZADZENIA WYLACZ. i tu zaczal sie horror!

komp sie odpala, ale win xp pokazuje czarny ekran, jest tak: odpala sie do momentu wyswietlenia pulpitu wybierania administratora, potem ciemnosc.

probowalem wszystkich opcji z F8 i nic, gdy chce go odpalic normaline to skanuje dysk i po zakonczeniu daje info ponowne uruchomianie systemu i nic sie nie dzieje.

probowalem juz wlozyc nowa karte na pci i na niej go odpalic ale jest dokladnie to samo.

Prosze o pomoc, ten komp mam w robocie, i jak mnie boss przyzera ze nabajzlowalem to bede mial wielkie problemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pierwsze co zrobilem ale w trybie awaryjnym, jest ok odpala sie do momentu kiedy ma juz sie pojawic okno pulpitu i nic ekran ciemny i kursorek jak do wprowadzania komend dosowych ale nic nie mozna pisaac i wyglada to tak: ciemny ekran i kursorek na gorze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi