Gracki Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 A wiec tak mam dysk nowiutenki ze sklepu WD 2000JB. Dziele sobie jego na dwie partycje. Instaluje windowsa. Zainstalowalem sobie ladnie pieknie ale jak daje uruchom ponownie komputer to w momencie kiedy komputer sprawdza czy ma bootowac z CD czy z dysku wyskakuje ze nie ma zainstalowanego systemu. Odracu chce podkreslic zmienilem zeby czytal dysk jako pierwszy. Jedyna mozliwosc uruchomienia windowsa to taka ze daje zeby startowal z CD wrzucam sobie plyte CD z windowsem i wtedy uruchamia sie Windows. Nie wiem dlaczego bez plyty nie chce sie zaladowac nie mam zielonego pojecia. Instalowalem juz na roznych partycjach FAT32 NTFS przy roznych rozmiarach partycji ale za kazdym razem po instalacji i uruchomieniu ponownie nie wchodzi w windowsa. Myslalem ze to wina dysku wymienilem na nowy ale dalej ten sam problem. Bardzo prosze o pomoc jesli ktos wie co to moze byc. Z gory szczere THX pozdrowionka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Dysk na Master, tasmy prawidlowo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracki Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 oczywiscie dysk na master tasmy OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...