FireFly-Pl Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Pytanie jest proste: ile wart jest zestaw G.SKILL Extreme Series 2GB (2 x 1GB) F1-3200PHU2-2GBZX i bynajmniej nie chodzi mi tu o cene w USA. Interesuje mnie cena tutaj w Polsce np.: na allegro badz w ramach "prywatnego importu". Pytam bo bede mial mozliwosc zakupienia trzech zestawow z czego jeden zostawie dla siebie a dwa bede mial na sprzedaz dzieki czemu korzysc obopolna :) i dla mnie (przesylka sie zwroci) i dla kupujacego bo kupi zdecydowanie taniej. Ewentualnie moga byc Crucial Ballistix 2x1GB DDR 500 (PC 4000) BL12864Z503 :) Z gory dzieki za rzeczowe wypowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 z czego się orientuję to te pamięci chodzą gdzieś po 100zł za 2GB(2 x 1GB) więc mogę kupić od ciebie wszystkie zestawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireFly-Pl Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 z czego się orientuję to te pamięci chodzą gdzieś po 100zł za 2GB(2 x 1GB) więc mogę kupić od ciebie wszystkie zestawy :) :lol2: po 100 to bym sam chetnie kupil :) A pytalem naprawde powaznie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) a tak poważnie to myślę że za 700-800zł możesz śmiało sprzedawać Edytowane 21 Lutego 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...