jarkopolo Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Witam panowie ;-) właśnie kupiłem z allegro http://www.allegro.pl/item87796935_geil_50...00_okazja_.html pamieci sa uzywane ale sprawne w 100 % to jakas stara wersja bo nie ma naklejki z temperaturami czy wiecie jak to sie moze krecic i na jakich kosciach zrobione? nie chce rozbierac bo szkoda gwarancji czy ktos testował te pamiątki? do ile fsb sie kręcą albo na jakich max timingach? moja płyta abit a8n ultra daje napiecie około 3m5 volta na pamieciach. a procek Venice 9X300 fsb w chwili obecnej 8X315 pozdrawiam i czxekam na jakieś podpowiedzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 w moje łapki tez trafią takie pamiątki jak bede je miał to napisze jakies info :) jak bedziesz pierwszy to tez daj znać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkopolo Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 no ja niestety odsyłam je z powrotem do klienta . ani na mojej płycie (an8) ani dfi nie poszły na 250 nawet na 200 mają problemy i sypią błędami widocznie mam pecha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...