bodhi1985 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Witam! mam pytanie. dzisiaj kupilem radeona 9600pro i mam klopot. otoz wczesniej mialem gf 5500 i dzieki sterownikom nvidii moglem sobie rozjasnic obraz gdy chcialem ogladac filmy na dvd (musze rozjasniac obraz przez soft poniewaz mam monitor philips'a i jasnosc mam w nim ustawiona na max a i tak jest obraz dosc ciemny). co wiecej moglem sobie wyostrzyc obraz. czy w sterownikach omegi badz catalysty jest taka opcja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Klikasz prawym klawiszem myszy na pulpicie na pulpicie, wybierasz "wlasiciwosci" --> ustawienia --> zaawansowane i tam wsrod roznych zakladek masz zakladke o nazwie "Nakladka" tam masz wlasnie regulacje jasnosci, kontrastu itp w filmach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodhi1985 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) Dzieki za info. Jest jednak taki problem,ze jak tylko wejde do zakladki "nakladka"to mam wszystkie suwaki zablokowane. nie moge nic przesunac. ale juz doszedlem do tego jak to zrobic. okazalo sie ze w momencie jak odpalam film ,to suwaki sie uaktywniaja :lol: WIELKIE DZIEKI DLA CIEBIE!! :) Edytowane 22 Lutego 2006 przez bodhi1985 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...