Neo_x Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 siema. mam problema... mam taka plytke glowna http://home.tiscalinet.ch/artois/Pics/Thum...%20ATC-5200.jpg a do niej zasilacz at... wtyczki od zasilacza at sa podpisane jako: p8 i p9... w jakiej kolejnosci to podlaczyc zeby tego nie zjarac? :P moze glupie pytanko ale to nie moja maszyna do pisania i nie chce miec pozniej problemow :P pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Wtyczki podłączasz tak, by 4 czarne nitki (po 2 z każdej wtyczki) znalazły się w środku, przy sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 oooki dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...