Skocz do zawartości
dymy

Palit GF3Ti200 (fiolet) = Ti500

Rekomendowane odpowiedzi

..wiem ze ten topic jush byl przerabiany tutaj i tutaj ale ku przestrodze tym ktorzy nie beda przegladac archiwum, poniewaz mialem okazje trzymac dwa calkiem rozne egzemplarze tej samej karty, postanowilem wywiesic kilka screenow dokumentujacych to zjawisko. ciekawostka jest wyjscie TV do ktorego nie dolaczana jest przejsciowka. milego lookania..

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie te radiatory zdjales - trzeba bylo zerknac jaki czas dostepu maja pamieci bo coz tego ze uklad dali od Ti500 jak pamiatki beda np 5ns :(

..heh no fajnie ale mialem je tylko na moment i nie sposob bylo zerwac przyklejone radiatory na kolanie a to przece nie moj sprzet. tesh bardzo jestem ciekaw na jakich pamieciach palit buduje Ti200 i Ti500. to pytanie tesh jush kiedys padlo ale nikt nie odpowiedzial. standardowo (ponoc) dla Ti200 4ns a Ti500 3,8ns ale jak jest u palita nikt nie wie. tesh zaluje ze zawiodlem.. :oops: cya

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja chwilowo mam filoletowego Palita Ti200 i na chipie mam Ti200 wiec u ciebie to musial byc happy traf :P ;)

..a to ciekawe bo z ziomkiem sprawdzalismy dwie dostawy po piec kart i wszystkie Ti500 fioletowe ..ale dobrze wiedziec ze kolor laminatu nic nie oznacza. mozesz zapodac jakis zrzut?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety niemam czym.. ale specjalnie sprawdzalem czy aby napewno to Ti200 jak wczesniej juz pisales o tej ciekawostce..

laminat identyczny jak u ciebie na zdjeciu.. filetowy.

moze to tez ma wplyw na to ze karta u mnie sie paskudnie kreci :(

ale naszczescie sprzedaje ja drozej niez kupilem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety niemam czym.. ale specjalnie sprawdzalem czy aby napewno to Ti200 jak wczesniej juz pisales o tej ciekawostce..

laminat identyczny jak u ciebie na zdjeciu.. filetowy.

moze to tez ma wplyw na to ze karta u mnie sie paskudnie kreci :( 

ale naszczescie sprzedaje ja drozej niez kupilem :D

..noi wszystko! gratulacje :!: jeszcze powiedz jak paskudnie ..jesli mozna wiedziec . :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj.. bardzo paskudnie..

core 175@200 - przy 210 zwis podczas 3Dmarka

mem400@410 - przy 420 sporadyczne artefakty w 3Dmarku

i dlatego ja sprzedaje.. dokladam 120zł i kupuje Ti4200 PNY :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...