Piotr_Sz Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Więc chodzi mi o to że karta głośno pracuje ale o to że przy starcie komputera wiatrak ociera o siatkę potem kiedy pojawia się ekran logowania windows przestaje chałasować przeczyściłem wiaterak ale to nic nie daje a karta nie jest już na gwarancji. Mam pytanie do użytkowników Leadtek GeForce 6800 GT czy też mają takie problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 wiatrak ociera o siatke? to chyba raczej jest tak ze po starcie kompa wiatrak dziala na 100% a pozniej po zaladowanie trybu 2d/lub stalego (zalezy jak tam jest w gt) predkosc maleje, tak bynajmniej jest u mnie, po wczytaniu windowsa predkosc obrotowa spada do 50% i jest taka na stale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Sz Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Myślałem o czymś takim co wy na to http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=25204 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reoddai Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 mam silencera na asusue 6800xt i powiem ze spisuje sie nierzle temp w stresie max 54stopnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...