Gość 05_03_1992 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 witam jak w tytule w prime moj proc wali bledem po 20 minutach czy jak bede pracowal tak (w uzytkowaniu tego nie dostrzegam (niestabilnej pracy)) wszystko super w grach ok czy to szkodzi cpu, ramom, plycie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 nie ale mozesz zaliczyć czasem zwisa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 ja tak śmigałem (super pi nie rpzechpdzoło nawet 4M, stress prime wywyalał chyba po 6 minutach) ponad pół roku i jakoś nie zauważyłem żeby coś się uszkodziło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Ja tez mam poblem bo jak jade na 2200mhz na 1,7v to mi po 15-20 min w prime wywala bład, temp ok bo max 49C. Nie chce już cisnąc napiecia ale to powinno pomóc. latam juz tak 3 dni i jeszcze nie miałem żadnej zwiechy przy użytkowaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 oki thx ja dałem wyższe napiecie i zaraz potestuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...