palka zapalka Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 witam, mam pytanie: chodzi o to jak sprawdzic jakie mam IRQ przypisane do urzadzen i jezeli sie powtarzaja te same IRQ na kilku urzadzeniach to jak to pozmieniac.Przeczytalem gdzies na necie ze te same IRQ dla kilku urzadzen moga powodowac komplikacje :/ a mi wywala blue sreeny co jakis czas i jak sie wlacza komp to widze ze kilka IRQ jest dla kilku urzadzen ale to za szybko miga. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) przerwania (IRQ) zmienia się w biosie, nie wiem dokładnie w którym miejscu możę to być w twoim biosie, poszukaj coś z IRQ w nazwie :P blue screeny mogą być spowodowanę masą innych czynników, niekoniecznie przerwaniami, sprawdź czy menadżer urządzeń wykrywa jakieś problemy. w evereście też możesz sprawdzić jakie IRQ jest do czego przypisane Edytowane 23 Lutego 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 start panel sterowania system sprzet menedzer uzadzen widok zasoby wedlug polaczen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...