sniper84 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) Mam pytanie jakiego laptopa poleciibyscie w cenie 2000-2500 zl? Laptopa potrzebuje glownie do szkoly. Bedzie czesto i duzo noszony; nie zawsze jest kontakt w poblizu; nie bede na nim gral, ale jestem na informatyce wiec grafika, programowanie itp.; nagrywarke dvd mam w PC; 300GB tez -> w zwiazku z tym wypatrzylem HP nx6110 (PY510EA) +256RAM moze 512, ktory znalazlem juz w okolicach 2300zl http://www.gvcnet.pl/?mod=5&id=252 -> podobno(solidny; nieduzy; bateria ok.3h; grafika zintegrowana ale nie najgorsza; "dobre" glosniczki i dzwiek; combo; 40GB..) - jedynie w cenie 2300 boje sie ze bardzo polecieli po kosztach - HDD 40GB 4200? pewnie combo tez jakies badziewne?). uaktualnienie: Patrzylem na stronie sklepu HP to wszystkie modele niby maja XXMB 4200rpm. a na [recka]nx6110 ludzie mieli rozne dyski np. toshiba 5400rpm 8MB, seagate 5400rpm 2MB, fujitsu 5400rpm 8MB, hitachi 4800rpm 8MB. stad znak zapytania. Pytanie - Czy to dobry wybor? czy jest sens oszczednosci 200zl i zakupienia go za 2300? Czy polecilibyscie cos innego(jakis acer, asus, toshiba;-))? uaktualnienione pytanie: gdzie w Łodzi moge go znalezc tanio(mieszkam 30km od Lodzi)? za wszelkie opinie z gory wielkie DZIEKI!! Edytowane 1 Marca 2006 przez sniper84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Za taka kase to grzech pytac o dysk 5400 rpm i inne udogodnienia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniper84 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Za taka kase to grzech pytac o dysk 5400 rpm i inne udogodnienia :P;-) 5400? myslalem bardziej o producentach i modelach, i jak to bedzie chodzilo w praktyce. czy jest sens az tak bardzo oszczedzac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 W tej cenie to nie ma nic lepszego poza tym HP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniper84 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 gdzie w Łodzi moge go znalezc tanio(mieszkam 30km od Lodzi)? Ponawiam pytanie bo nie uzyskalem zadnej porady gdzie moglbym znalezc tanio w Lodzi HP nx6110 w najtanszej konfiguracji. widzialem 2 sztuki w MediaMarkt, ale nie byly tanie chociaz niczym szczegolnym sie nie wyroznialy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 bierz HP bez zastanowienia. ja mam combo SONY i wcale nie jest syfiaste jak wczesniej napisales. dysk akurat Seagate sie trafil, bufor zdecydowanie za maly, wolalbym np jakis hitachi, ale z 8MB. co do innych marek to acery sie lamia, toshiby halasuja, tylko zlego slowa na asusa nie slyszalem a wrecz byl mi polecany przy zakupie :). co do miejsca zakupu wpisz w google notebooki i znajdzie ci pelno firm wiekszosc ma swoje przedstawicielstwa na terenie calego kraju np. www.notebooki.pl . wiem, ze jeszcze pare dni temu w vobisie byly te podstawowe hp, ale dzis patrzylem i juz ich nie ma. moze w lodzi sie jakas sztuka ostala dla ciebie ;) sprawdz...pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...