B3T0N Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 problem jest w tym ze moj chipset jak go dotkne , to jest goracy (nawet bardzo ,ale nie tak aby sie nim poparzyc) MBM wskazuje mi 35st , mam zwiechy na xp'ku i powodem jest k. graficzna , jak podepne swojego cyfraka do USB , i zaczynam zgrywac zdjecia to qpa zwiech...... totalny! pisze mi ze jest blad w nv4....costam ..............jaka temperatura powinna byc na mobo ?? czy to normalne ?? ecs k7vta3rev1 :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Temperatura niby jest dobra, jednak czasem wyświetlana temperatura jest fałszywa, odbiega od rzeczywistości. Jeśli masz możliwość to przyklej na chipset jakiś radiator, dobrze by było gdybyś założył radiator również na mostek południowy. Chipset jest zespołem układów sterującym pracą całej płyty głównej w tym USB, grafiką itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...