yuucOm Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Dokładnie jak w temacie. Jak stworzyć ikone, jakie musi mieć rozmiary itp. Poźniej jak przypisać tą ikonę do programu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 program do ikon znajdz sobie na google.pl .. a ikonke to programu wstawiasz np: resthack... pamietaj tylko ze grzebanie w kodzie programu jest nie zbyt legalne.. prawa autorskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Nie o to mi chodzi :). Chdzi mi o to, że stworzyłem program w C# i chciałbym właśnie dla pliku exe dać jakąś sensowną ikone ? więc jak to zrobić ? Krok po kroku pliz ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 rysujesz w paincie ostatecznie obrazek 32x32 pixele (64x64) zapisujesz jako ico lub bmp.. A potem importujesz w ustawieniach projektu zapewne (nie mam C#, ale inne środowiska tak to mają, lub też używasz tego jako resource'a i inkludujezs do projektu). Myślę że jak wpiszesz na google "adding icon to c# project" to coś znajdziesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...