bloodyen Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) 1. Jak ściągnąć simlocka z tego modelu? [mam kabel - potrzebuje wiedzieć jak to zrobić] 2. Czy wystarczy odkręcić dwie śrubki, które znajdują się pod baterią, aby zmienić obudowę, czy są jeszcze gdzieś? 3. I jak wyczyścić pamięć telefonu [usunąć śmieci od operatora itp.] Liczę na szybką pomoc, ponieważ taką potrzebuję. Z góry dziękuje Pozdrawiam Edytowane 23 Lutego 2006 przez bloodyen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ad.2 Nad tym czarnym plastikiem z tyłu są jeszcze 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodyen Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Chyba pod.. A jak go zdjąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodyen Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Potrzebuje szybkiej rady i odpowiedzi.. Bardzo prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) Potrzebuje szybkiej rady i odpowiedzi.. Bardzo prosze ...tylko dlatego, ze jestes niecierpliwy :) Na tej stronie jest odpowiedz na jedno z pytan (pamiec). Masz moze kabel ale tylko do podlaczenia do kompa aby ladowac rzeczy na komorke. Do sciagniecia simlocka z tego telefonu potrzebny jest kabel zwany "terminator" Jezlie go nie masz to taniej wyjdzie wizyta u "zyda" Obudowy juz nie pamietam jak sie sciaga ale na forach SE jest dokladnie opisane co i jak. Edytowane 23 Lutego 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodyen Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Przepraszam za niecierpliwość ^^ "u zyda"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Spec od komorek. Kupi tanio, sprzeda drogo, wykona usluge, itp. Potocznie "zyd" (nie jestem antysemita). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Witam, starszy dostal moja t610'ke a ma simplusa i nie wiem jak ustawic kredyt, aby byl pokazywany na wyswietlaczu caly czas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Witam, starszy dostal moja t610'ke a ma simplusa i nie wiem jak ustawic kredyt, aby byl pokazywany na wyswietlaczu caly czas...raczej sie nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Odgrzebie temat Poleca ktoś tanią i przyzwoitą słuchawkę bluetooth do SE T610 ? Czy są jakieś problemy z kompatybilnoscią takich słuchawek ? Miałem kiedyś w ręku model słuchawki SE - dokładnego oznaczenia nie pamiętam - to za żadne skarby nie chciał chciał działać z moim telefonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Ja w swoim miałem od SE k700i którą kiedys dawali w promocji i od noki 6021 też z promocji.Obie działaja bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...