AceSkubi Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Witam. Jak pisałem niedawno w temacie http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=186192 , wymieniłem monitorek na nowy. No ale zaś w tym mam wrażenie szczegolnie w grach ze wystepuje jakies mrowienie, efekt troszke podobny do tego jaki mamy w tv gdzy nie odbiera zadna stacja :/ nie wiem czy mam cos zle ustawione czy cos nie tak jest z monitorem :/ aa i mam czarna tapete na pulpicie i nie jest idealnie taka jak powinna być, są na niej tak jakby jakies prążki poziome gdy sie dobrze z bliska przyjże :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 klasyczny objaw dzialania modulu FRC - "mrowki" przy niektorych jednolitych tlach - ale to nie moga byc takie szumy jak na TV bez podlaczonej anteny - tylko slabo widoczne prazki jak patrzysz z bardzo bliskiej odleglosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 no własnie o tym mówie :/ da sie to jakos wyeliminować :/ mam bakel d-sub, jak narazie , ale zamierzam kupic dvi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 aaa nie zauważyłem ale np. w Call of Duty 2 w menu sa te białe litery Options Resume itp .... i one jakos tak dziwnie sie ruszają :/ nie potrawfie nawet określić jak ale jakos tak dziwnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Widze ze nikt mi nie pomoże :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 ej koles, umiesz czytac ? benek Ci juz napisal w czym problem... sprawdz jednak na tym kablu DVI moze jakies zaklocenia masz dodatkowo potegujace ten efekt, najlepiej pozycz od kogos taki kabel i wytestuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...