Gość Bari Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Witam pisalem juz kiedys taki post ale od tamtego czasu sie duzo zmienilo :] Jaki byście mi polecili wentyl na AMD Athlon 64 3000+ ( O/C) Pasowalo by zeby byl cichy poniewaz mam Fortrona 400w i jest on bardzo cichy wiec od tego czasu cenie sobie cisze w kompie Cena to max 80 zl Mysle nad Arctic Cooling Freezer 64 PRO :] co sadzicie prosze o pomoc poniewaz mysle ze juz jutro bym sie wybral na zakup :] Pozdroooo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 nic lepszego do 80zeta nie dostaniesz bierz tego arctica 64 pro spoko wentyl bedziesz zadowolony sam mam i polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 aki byście mi polecili wentyl na AMD Athlon 64 3000+ ( O/C) Pasowalo by zeby byl cichy poniewaz mam co do wentyla to polecam od Żuka albo Nyski a jak o wentylator chodzi to moze Freezer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 hehe dzieki tez mowie wentylator ,ale na forum pisza wentyl to chcialem byc tez fajny i eheheheheh i napisalem wentyl :] A ten Arctic Cooling Freezer 64 PRO jest cichy ??? i czy dobrze chlodzi nawet przy O/C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: * Procesory * Płyty główne * RAM * Karty graficzne * Gotowe zestawy Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp Wszelkie pytania o konkretny produkt, problemy z nim związane, porady itp. należy kierować w odpowiednim dla produktu dziale tematycznym Widzisz tu gdzieś napis WENTYLATORY?? Bo ja nie <_< Bierz freezera 64pro i zakładaj temat w odpowiednim dziale <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...