sebek2k Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Witam poszukuje sterowników do tunera avermedia M168-K. Mam program dscaler ktorym moge ogladac. Ale nie mam dzwieku bo nie instalowalem zadnych sterowników. Pomocy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Witam poszukuje sterowników do tunera avermedia M168-K.Jesteś pewny? :blink: Tam byłeś: http://www.avermedia.com/cgi-bin/support_driverbympdcat.asp ??? Są, ale model karty sam musisz wylosować - wersja sterowników zależy od tunera, scalaka BT8x8 i tego czy karta ma radio / FM. W każdym razie są tam sterowniki do wszystkich kart AverMedia jakie były u nas sprzedawane (chyba że o jakiejś nie wiem?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek2k Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Działanie DScalera nie jest uzależnione od sterowników... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...