pawell Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Co sądzicie o tym wiatraczku Gigabyte G-POWER PDU21-MF PRO http://www.allegro.pl/item88264602_gigabyt...ro_com_pl_.html mam płyte gigabyte 8I848 i troche głośno chodzi mi wiatrak nie ad sie wytrzymać niekiedy w pokoju ale tem jest idealna 38*C a w stresie 60*C jakim programem mozna regulować obroty wiatraka troche je zmniejsze bo bo najczęscieej mam 2657 RPM prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Ten coolerek jest calkiem niezly :) Jak bedzie ci wentyl wyc to proponuje tam wrzucic fanderka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chemik89 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 hyhym troche drogi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawell Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 a w jakim programie zmniejszyć ilość obrotów wiatraka bo przecież tem jest bardzo dobra teraz go przeczyścjiłem i mam 34*C to troche mógłbym obniżyć jak myslicie ile moge tak obniżyćżeby temp cpu była bezpieczna a żeby w domu nie panował taki chałas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chemik89 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 jak speedfan ci nie zmieni prędkości to musisz ustawić w biosie na AUTO albo manualnie przez jakieś przelotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...