tomasz Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Jak w temacie. Czy są jakieś tel. komórkowe, w których jest możliwość zablokowania np. hasłem dostęp do Menu i innych opcji w telefonie? Chcę właśnie kupić telefon, który miałby taką opcję. Proszę o sugestie. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 z tego co jestem pewny, to panasonic,a el neiw eim, czy wszystkie modele..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 panasonic gd50, gd90, gd93..... (wiecej modeli panasonica nie sprawdzalem) alcatel one toutch easy hf, + , po co Ci telefon z blokowanym menu?? :) jesli mozna wiedziec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Chciałbym zmienić telefon. Mam obecnie Nokię 3310 na kartę Simplus i owszem nie mam z nią zbyt wiele problemów (tylko czasami się zawiesza). Potrzebna mi jest blokada dostępu do komórki po to by nikt nie mógł z niej dzwonić, ani psuć moich ustawień i kasować moje natatki. Brakuje również mi w tej Nokii 3310 miejsca na więcej notatek. Jest tylko tzw. Przypomnienie, które może pomieścić tylko 10 wpisów i jest to stosunkowo za mało. Może zdecyduję się na kupno marki Panasonic (jak sugerujesz Neo_x). Ale czy są to telefony funkcjonalne? Jaki model komórki zakupić aby telefon był naprawdę funkcjonalny (nie ważne już czy ma blokadę dostępu). Funkcjonalny tzn. długi czas czuwania baterii, dużo miejsca na natatki i na przyjęte SMSy, no i wogóle, żeby był lepszy od Nokii 3310. Proszę Was jeszcze o dalsze sugestie. Dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 no wiec tak... osobiscie bym Ci polecil =2286] Panasonica GD 96 ale ten telefonik ma wyglad ktorego nie akceptuja wszyscy :) miedzy innymi meczoca jest wielkosc tego telefonu :) poczytaj testy, a pewnie cos znajdziesz dla siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...