piotrkgb Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Przedwczoraj kupiłem dysk Seagate 200 Gb z 8 megową pamiecia. Podłączyłem i wszystko chula. Dysk którty miałem wcześniej Seagate 40 gb włożyłem do kieszeni Hdd i wtedy zaczyna sie własnie problem. Obydwa dyski sa podłaczone na tej samej taśmie. Dysk 200 gb (na którym jest system) jest ustawiony na master a dysk 40 gb na slave. W biosie niby dwa dyski sa wykrywane a w Windows tylko ten 200 gb. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Przedwczoraj kupiłem dysk Seagate 200 Gb z 8 megową pamiecia. Podłączyłem i wszystko chula. Dysk którty miałem wcześniej Seagate 40 gb włożyłem do kieszeni Hdd i wtedy zaczyna sie własnie problem. Obydwa dyski sa podłaczone na tej samej taśmie. Dysk 200 gb (na którym jest system) jest ustawiony na master a dysk 40 gb na slave. W biosie niby dwa dyski sa wykrywane a w Windows tylko ten 200 gb. Prosze o pomoc to podłącz drugi dysk tak jak powinno być, czyli do osobnego kanału ustaw go na Master a napęd CD... na Slave dysk podłącz do końcowej wtyczki taśmy a napęd do środkowej wtyczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...