barabaszek82 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Znalazłem taki monitorek http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=23028 Mam pytanie warto go brac bp cena atrakcyjna?? Ktos kupował w tym sklepie i czy jest on bezpieczny?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzooma Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Warto cena bardzo dobra ma DVI-,D 8 ms, matryce TN i nawet pivot! za 1000 zl! Za ta cene to nowość / zadkość ! Rewelacja! btw. Design zerżnięty z 173P+ ! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barabaszek82 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 No i zamówiłem ten lcd korzystajac z jednodniowej promocji komputronika za 1025zł. Tylko martwi mnie jedna rzecz, poniewaz sklep nie daje gwarancji na zero pixeli. Monitor ma gwarancje zewnetrzna. A wiec pytanie, nie wiecie jak z ta gwarancja na zero pixeli jest u samsunga, czy wogole jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...