Gość evo4 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) otoz mam problem nie moge nigdzie znalezc sterownikow pod Windows'a XP Pro x64 do D Link DWL 510 , i tutaj przychodze z prosba do Tweak'a, abyście chociaż dali pare wskazówek odnośnie tego stera czy jest już na tego Windows'a, lub skąd można je pobrać, dzieki Edytowane 2 Marca 2006 przez evo4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki85 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) Masz na ruskim serwerze ftp://ftp.dlink.ru/ Edytowane 27 Lutego 2006 przez Łuki85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość evo4 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 dzieki, tylko ze nie ma tam sterownika pod Windows'a XP pro x64 (napisze w nawiasie szescdziesiecio cztero bitowego). tak nawiasem: to sa juz wogole sterowniki pod D-link DWL 510, moze ma ktos sieciowa D-link'a i moze wie ktos czy sa stery. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Win XP 64 jest za nowym systemem dlatego problem ze sterami... Do tej karty nie ma sterow pod ten OS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 tez mam ta karte i ubolewam bo tez nigdzie nie mozna znalezc tych sterow :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 hmm tylko sterownikow do tej karty chyba nie bedzie bo ta karta nie jest juz dostepna w sprzedazy! z tego co widze ze strony dlink.pl to napewno na win xp 64bit dziala karta dwl-g122 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość evo4 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) to znaczy ze musze zmienic karte? ale czy bedzie dzialac z moim netem bo ja mam siec 802,11b czy jakos tak wiem ze na koncu jest b, --------------------- jeszcze jedno koledzy: czytałem że pod tę karte dzialaja sterowniki realtec'a bo karta jest na chipsecie realtec chyba cos takiego, i moze te sterowniki beda? na win xp 64 ??? co wy myslicie Edytowane 14 Marca 2006 przez evo4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość evo4 Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 proszę niech ktoś odpowie na mojego posta!! czekam już zbyt długo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 musisz zmienic karte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość evo4 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Tylko na jaką od razu mi powiedzcie która działałaby na Win XP PRO x64, i pod moją sieć by pasowała mam sieć 802,11 b , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 dziala np. dwl-g122 rev. c1 ale lepiej zmienic winde niz karte, bo 64bitowy os to narazie syf... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 kup obojętnie jaką tylko żeby była na atheros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość evo4 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 to jednak kupię dwl-g122, może będzie mi lepiej necik chodził, chodzi tutaj o to: że nie będę miał takich problemów z tą kartą jak z dlink 510, zrywanie połączenia, tryb offline, itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...